B-crew blogt | Kim: ‘Kikkers kussen’

Bloggen… Voor de één iets makkelijker dan voor de ander. In mijn geval; een enorme uitdaging. Een aantal weken geleden kreeg ik keurig het verzoek een leuke blog op papier te zetten. Het onderwerp stond vrij maar een persoonlijke touch was belangrijk. Nu vind ik het helemaal niet vervelend om mijn privé leven te delen, hoewel ik me sterk afvraag wie daar zoal op zit te wachten. Maar om het dan leuk op papier te krijgen vond ik nog een grotere uitdaging. Toch heb ik het geprobeerd, samen met mijn lieve collega Joyce, die daar absoluut meer kwaliteit voor heeft dan ik.

Mijn historie bij Bastiaansen Modestad gaat tot ruim 7 jaar terug. Als bleu meisje kwam ik als vertegenwoordigster van het kinderlabel Vingino Underwear bij Bastiaansen Modestad binnen. Ik had destijds contact met de kids inkopers van Bastiaansen Modestad, Annebeth en Geertje. De collectie viel in de smaak, maar ik als persoon schijnbaar ook. Kort na mijn bezoekje werd ik namelijk uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met Geert en Henneke.

Na een leuk, enthousiast gesprek, waarin o.a. werd besproken hoeveel kikkers ik nog van plan was te gaan kussen en wat mijn toekomstdromen waren, mocht ik aan de slag als floormanager van de dames Trend en Casual afdelingen. Intussen heb ik veel leuke dingen mogen doen en ben ik nu trotse inkoopster van vele gave, bijzondere en mooie merken. En dus ook verantwoordelijk voor de inkoop van o.a. dat leuke kidslabel Vingino waar mijn carrière ooit begon!

De kikker is inmiddels gekust en twee jaar geleden ben ik met mijn prins in het huwelijksbootje gestapt. Een klein prinsje, Guus genaamd, kwam ruim een jaar geleden ter wereld. Als trotse papa, die overigens ook werkzaam is in de mode, en mama kijken wij nu al uit naar de dag dat Guus zijn eerste Vingino Underwear modelletje in de kast heeft liggen. Als Bastiaansen Modestad klant krijgt u van vrijdag 16 oktober (t/m zondag 18 oktober) bij besteding van € 50,- aan kids-collectie een gaaf boxertje cadeau. Dus bent u soms net zo hebberig als deze trotse mama en inkoopster, kom dan snel naar het gezellige Bavelse en laat u verrassen!

Lieve groet,

Kim