B-crew blogt | Marjolein: ‘Hakken!’

Hakken, hakken, hakken en nog meer hakken!

We zijn er weer helemaal klaar voor. Het nieuwe seizoen is begonnen en dit jaar wordt het heel speciaal, aangezien we uitgebreid ons 50-jarig bestaan vieren. Ik heb er zin in! Ook voor ons als medewerkers is alle voorpret voor wat er nu gebeurt in de winkel en eromheen een aantal weken, maanden geleden al opgestart. Het is super leuk om dat van dichtbij mee te maken.

Alweer zeven jaar rijd ik iedere week naar Bavel en kan ik naast mijn functie als P&O adviseur me ook helemaal uitleven op wat ik het allerleukste vind en dat is mode, kleren, schoenen, accessoires enz. Aan dat alles worden mijn collega’s en ik iedere week blootgesteld en zeker nu het nieuwe seizoen van start is, kunnen we weer helemaal los. Ieder seizoen probeer ik het weer niet uit de hand te laten lopen. Maar gaandeweg het seizoen hoor ik mezelf vaak zeggen als ik nog iets leuks tegen kom, nog eentje dan. Dit is echt het laatste!

Ooit heb ik gezegd dat ik altijd het liefst op hakken loop, aangezien dit het beste bij me past, dacht ik! Voor sneakers zou ik niet gaan, nee hakken is helemaal m’n ding. Nou daar ben ik inmiddels wel van terug gekomen, niet dat ik ze niet meer draag, maar (heel logisch) merk ik toch dat platte schoenen een stuk lekkerder zitten en comfortabeler dragen. Zeker met drie jonge kinderen, waar ik iedere dag achteraan loop, naar school, naar vriendjes en vriendinnetjes, naar het sporten en noem maar op. We wonen op een boerderij en daar is het ook niet echt handig om op m’n hakjes door de modder te lopen.

Vooral wanneer ik moet werken tut ik me extra op, dan ben ik even weer gewoon echt Marjolein i.p.v. mama en daar kan ik ook echt van genieten. Dit jaar staan er weer zoveel mooie hakken in de winkel en heb ik me na drie modeseizoenen platte stappers, toch weer laten verleiden voor een paar hele mooie bordeaux-kleurige skyscrapers. Helemaal blij ben ik er mee. Handig is het niet, maar toch voel ik me het meest vrouw, wanneer ik voor deze killerheels ga. En ik daag u uit om op een paar hakken van minimaal acht centimeter hoog, deel te nemen aan de stiletto-run op zaterdagmiddag 26 september. Aanmelden kan nog via https://www.facebook.com/events/1500943473557674/!