Het gaat wéér gebeuren!

Na een heerlijke zomer zijn Geert en ik weer terug in het Bavelse. De inkoopperiode loopt op zijn einde en de hectische tijd op de weg, belletjes plegen in de auto, een zakendiner hier en een modeshow daar maakt langzaam plaats voor weer iets nieuws. Na een superleuk en feestelijk jubileumjaar in 2015, is het nu tijd voor een nieuw project.

Geert en ik houden enorm veel van het ondernemerschap. Één van de belangrijkste regels die daarbij hoort is: stilstaan is achteruitgang. En dat heeft ons doen besluiten om nóg een keer rigoureus te gaan verbouwen. De afgelopen jaren hebben we zeker ook kleinere aanpassingen gedaan in de winkel, maar de laatste keer dat we zo groots hebben verbouwd is alweer ruim acht jaar geleden. Reuze-spannend vinden we het! Want het gaat niet alleen om een nieuw kassa-blok, andere paskamer-hokjes en hier en daar een nieuw behangetje. Nee, we pakken het rigoureus aan; er wordt een heuse etage bijgebouwd! En de hele winkel zal er dan ook in maart 2017 totaal anders uit zien!

We vinden het leuk om u op de hoogte te gaan houden van de ontwikkelingen. Dat zullen we zoveel als mogelijk doen op onze website en social media-kanalen. En in de tussentijd kunt u gewoon bij ons de allerlaatste trends komen shoppen. Wij staan met veel enthousiasme klaar om al het moois te showen. Met bouwhelm op!