Bedankt!

Wauw. Wat een feest! Nog geen drie weken geleden hebben we het startschot gegeven voor ons jubileumfeest. 50 dagen achter elkaar zijn we geopend en iedere dag is er een andere actie in de winkel. Ik kan je zeggen, het is overweldigend. Met heel veel enthousiasme en plezier hebben we ons magazine tot stand gebracht. Vele uren zijn gaan zitten in de fotoshoots, interviews, trendbeschrijvingen en het bedenken van de jubileum-acties.

Nu we echt van start zijn gegaan, is het druk. Heel druk. Maar heel leuk druk. Want we zijn enorm onder de indruk van alle fantastische reacties die we nu al hebben mogen ontvangen. Een overvloed aan appjes, bergen lieve kaartjes, zeeën van bloemen, taarten in alle vormen en ook de telefoon staat roodgloeiend. We zijn erg blij en trots dat het magazine zo goed wordt ontvangen. Met name op het interview en de foto van onze kroost krijgen we enorm veel leuke reacties. Geert en ik zijn zelf ook erg trots op het resultaat. Ze staan er in zoals ze ook écht zijn en dat vinden we prachtig. Bij mij rolden, met mijn moederlijke emoties, zelfs bij de tiende keer lezen van de tekst, wéér de tranen over mijn wangen. Ik ben gewoon hartstikke trots op ze! Net als op onze medewerkers, want die middelste pagina is ook een een eyecatcher uit het magazine voor mij persoonlijk.

Ik denk nog even terug aan die gezellige 9 augustus, dag waarop fotografen en stylisten in hun korte broek verschenen op de fotoshoot bij Landgoed Wolfslaar omdat het immers hartje zomer was. Wij werkten aan ons najaarsmagazine, dus er moesten nu eenmaal wollen truien, lange vesten en dikke winterbroeken gepresenteerd worden. Maar liefst drie visagistes hebben ervoor gezorgd dat we er allemaal tot in de puntjes uit zagen. En alle collega’s werden enthousiast van alle trends, de najaarskleuren en de nieuwste collecties. Maar zeker ook de gezelligheid onder elkaar en het gezamenlijk doel wat we hadden maakte het tot een onvergetelijke dag.

Op vrijdag 16 oktober kunt u overigens zelf zo’n beauty/styling-avond ervaren. Met Anton van Dierendonck van Kapper Anton, schoonheidsspecialiste Ines Verbakel, pedicures van Liesbeth van der Velden en manicures van Meriëlle Maas- van Kuijk van nagelstudio MOOI, én onze eigen adviseurs in huis, geniet u zelf van zo’n verwennerij.

Wij gaan nog even lekker doorfeesten en genieten. En danken iedereen voor het meevieren en alle liefdevolle, positieve reacties!