De kleurrijkste mode

Na het wekenlange inkopen van winterjassen, lange broeken en breisels voor volgend najaar heb ik nu zóveel zin in het voorjaar! Zo blij word ik van al die frisse kleuren in de winkel. Dat kriebelende voorjaarsgevoel wil ik graag met je delen. En dat doen we dit seizoen door onze gasten in het zonnetje te zetten, gehuld in de mooiste lentelooks. Op onze modellen-oproep hebben we zoveel reacties ontvangen dat het echt moeilijk kiezen was. Maar hierbij presenteren we met trots het resultaat!

Deze lente is kleurrijker en creatiever dan ooit. Het mixen van verschillende prints met elkaar is zeker niet passé, maar we zien ook steeds meer ton-sur-ton looks. Zo hebben we Mevrouw Jochems van top tot teen in turquoise gestoken. Prachtig! In dezelfde kleurtint kun je alsnog variëren met verschillende materialen om een spannende look te maken. Ook voor de heren is dit een gewaagde keuze. 

Waar de culotte vorig jaar voor veel dames nog een beetje wennen was, kunnen we er nu niet meer onderuit! Lekker stoer met een platform sneaker. Maar ben je, net als ik ;), wat kleiner van stuk, combineer ‘m dan met een stoere laars zoals Lily of een hoge hak. Toch niet zo’n fan van die kortere culotte lengte? Ga dan voor een wijde pantalon in een knalkleur zoals Hélène doet. 

Maar ook als je geen broeken-type bent kun je bij ons terecht. Want ook op het gebied van rokken en jurken zijn er weer veel nieuwe pasvormen en stijlen. Tessa showt de wikkelrok 2.0, in een statement print en midi lengte. Om meteen vrolijk van te worden toch? Deze langere lengte zien we ook veel terug in jurken. Van halverwege de kuit tot helemaal op de grond. 

Mannen, jullie mogen alvast met de benen in de zon want de shorts komen er weer aan. Geen rokjesdag, maar korte broeken-dag dus! Combineer ‘m net als Rik en Boaz met een (logo)sweater of juist met een matchend colbert jasje als variant op het pak. En over pakken gesproken, die mogen wat minder traditioneel gedragen worden zoals Rien laat zien. Juist in combinatie met een chino in plaats van een pantalon.

Dus kom maar op met de lente! Ik kijk ernaar uit om je te treffen in onze Modestad. Daar helpen wij je met het samenstellen van jouw perfecte lentelook. Deel deze look met #ditisdelentevan(jouwnaam) en maak kans op te gekke prijzen!

Lieve groet, 

Henneke