Een fris nieuw begin!

Het zit erop. En het resultaat heeft nu al al onze verwachtingen overtroffen. Supertrots zijn Geert en ik. Er is een hoop werk verzet. Als ik er achteraf op terug kijk, dan is het een bijzonder proces geweest. In de afgelopen periode zie je in het team verschillende types zich ontpoppen; de krachtpatsers, de creatieven, de doorbijters en de werkpaarden. Die verschillende types maken het team sterk. We vullen elkaar goed aan en Geert en ik boffen met al deze individuele koppies. En daarom vinden we het nu ook extra leuk om te zien dat ook zij op hun beurt weer supertrots zijn op de winkel. Vrienden en familieleden worden mee naar de winkel getrokken om er vervolgens een uitgebreide rondleiding te ontvangen. Erg leuk om al dit enthousiasme ook zo vanuit hen te mogen ervaren.
Ook onze kids hebben de afgelopen periode hun handen uit de mouwen gestoken om ons te ondersteunen. Tijdens de drukte met het openingsweekend was onze Monique zelfs achter de kassa te vinden. Het was weer als vanouds.
En dan alle andere trouwe gasten. Wat een overweldigende reacties. Kaarten, berichtjes, bloemetjes, maar vooral veel lieve woorden die we de afgelopen dagen al hebben mogen ontvangen. Dat doet ons enorm goed en doet alle stress, onzekerheden en penibele situaties een beetje vergeten. Begrijp me goed, ik zou het zo weer doen hoor. Maar het is ook heel fijn om er een voldaan gevoel aan over te houden.

Dus de tijd van hectiek gaan we nu achter ons laten. We hebben superveel zin in een fris nieuw modeseizoen in ons prachtige plekje. Het is zo mooi om te zien dat alle acht van onze afdeling een eigen identiteit hebben en weer andere trends uitlichten. Het is net een snoepwinkel met allemaal verschillende smaken. Eén van de grote trends die we veel zien is de print op print. Je moet out-of-the-box kunnen denken en een klein beetje durven, maar je zult versteld staan van de prachtige combinaties die je daarmee kunt maken. Maar ook bomberjacks zijn hot, draag ‘m in plaats van een blazer. En als je écht voor iets nieuws wil gaan kies je voor een exemplaar met een borduursel, glitter of wat glans. Andere sporty invloeden zien we ook veel, zoals de bies op een casual pantalon. Of ga voor een vleugje nostalgie en romantiek met de off-shoulder blouse met ruches. Deins ook niet terug voor gewaagde kleurcombi’s. Waar voorheen rood en oranje nog een no-go was kan het dit seizen juíst erg goed. Ook in het afstylen kunnen we helemaal los gaan. Maak je look compleet met een schoen met applicaties, voeg een broche toe of een bijzonder sieraad. Wij hebben een heel scala aan oorbellen in de vorm van een citroenen en granaatappels, tropische bloemen en felgekleurde hangers. Het kan niet rijk en gek genoeg dit seizoen. Heb lef, experimenteer en durf een statement te maken. Ons team helpt je graag op weg!

Waar ik nu vooral erg naar uit kijk is een avondje met Geert op de bank. Met een goede fles wijn. En dat we dan weer echt even tijd hebben voor elkaar. Ondanks dat we de afgelopen tijd heel intensief hebben samengewerkt, voelt het alsof we nu weer echt even qualitytime met elkaar kunnen hebben. En het kunnen hebben over andere dingen dan het uitkiezen van een lamp hier een vloerbedekking daar! ;-)