Helemaal Herfst!

Ieder nieuw seizoen voelt het alsof er weer een grote snoepwinkel geopend wordt. Met opvallende knalkleuren en hebberigmakende accessoires. Als een ekster struin ik door de rekken, en als er een doos van mijn favoriete merk binnenkomt trek ik ‘m in het magazijn alvast stiekem open. Uit enthousiasme weet ik soms niet waar ik moet beginnen. 

Dus… aankleedstress! Want; hoe gaan we kiezen, wat zijn de trends én wat doet het weer? Herkenbaar? No worries, samen met mijn collega’s help ik je!

Ons covermodel Angela draagt een statement color-blocking trui met een Wide leg jeans. Die goede, oude spijkerbroek zal nooit uit het straatbeeld verdwijnen maar ondergaat wel een metamorfose. Waar het voorheen skinny en destroyed was, mag de jeans nu zonder wassing en wijd vallen met een hoofletter W. Een andere gouwe ouwe is de ribbroek uit de jaren ’70. Jarenlang heb ik ze naar de zolder verbannen, maar de liefde voor rib is terug. Bij Anne gaan we all the way met rib op rib, en Tem draagt een corduroy tuinbroek.

Sommige trends kunnen moeiteloos mee van de zomer richting najaar. Wel zo makkelijk toch! Pastellen bijvoorbeeld. Hoge laarzen eronder net als Gonnie en een touch of glitter in de accessoires geeft het nèt wat extra. Ik kon het niet laten om deze set na de shoot mee naar huis te nemen, dus die heb ik alvast in de pocket.

Nu het frisser wordt zijn de faux bontjassen niet aan te slepen! Wies draagt ‘m lekker nonchalant over haar schouder in een cognac-tint, maar we hebben ze in alle kleuren van de regenboog. 

Ook op het gebied van herenmode is er genoeg gaande. Vroeger kleurden in het najaar alle rekken blauw, grijs en zwart maar nu is er veel meer kleur te ontdekken. Arend draagt alle najaarstinten in één hippe sweater. De look van Dennis is meer ton-sur-ton in 50 tinten groen.

Wat ik met jurken heb heeft Geert met pakken, je kan er niet genoeg van hebben. Dit seizoen doet het double breasted pak zijn intrede zoals John laat zien. Draag het colbert ook eens in dandy stijl met stoere bergschoenen of sneakers zoals Niels en Nick.

We hebben ons uiterste best gedaan om zoveel mogelijk trends in deze folder te laten zien. Voor nog veel meer inspiratie houdt Michelle je via social media op de hoogte #volgons!

Lieve groet,

Henneke