Ons zilveren jubileum!

We vierden het thuis in 1993. Met het héle team. Dat bestond destijds namelijk nog maar uit drie medewerkers; Maria, Miranda en Jolande. Zij zijn van het eerste uur betrokken en na 25 jaar nog steeds belangrijke personen in ons bedrijf. Vandaag de dag vieren we ons jubileum iets anders. Een gróot bedrijfsfeest, waarbij alle medewerkers, en dat zijn er inmiddels 55, mét hun partner uitgenodigd waren. Maar ook onze lieve families en enkele dierbare vrienden waren van de partij. Voeg daarbij een artieste van de bovenste en een zanger van de onderste plank aan toe en je bent verzekerd van een top-feest! We hebben onze heupen flink losgeschud, de flessen wijn leeggedronken en vooral veel plezier gemaakt met elkaar. Het was precies zoals we hadden gehoopt dat het zou zijn.

Henneke-Bastiaansen-Berget-Lewis-jubileum
Geert-Henneke-jubileum-Bastiaansen-Modestad

Als ik de foto’s van toen nu terugkijk, zie ik dat we eigenlijk nog kinderen waren. Ook al was ik hoogzwanger van Rogier en waren Monique en Jasper al geboren, ik vind ons op die foto’s nog zó jong. Maar dit was wel het moment dat we, zoals we dat zelf noemden, al twee bedrijven hadden. Het gezin én de winkel. Op zich twee losstaande ondernemingen, maar als ik erop terugkijk waren deze twee al snel met elkaar verweven. Onze kinderen zijn echt als ondernemerskinderen opgegroeid. Zelf plagen ze ons er regelmatig mee dat wij er vroeger nooit waren, terwijl er toch maar echt drie dagen in de week oppas in huis kwam. Maar dat het bij ons thuis veel over de zaak ging, dat kan ik ook niet echt ontkennen. Zo gaven Geert en ik elkaar bijvoorbeeld altijd een knipoog als Geert na een dag in de winkel te hebben gewerkt, bijvoorbeeld het cijfer 5 noemde. De kinderen waren namelijk jarenlang in de veronderstelling dat dit ging om het aantal klanten dat die dag in de winkel geweest was… Terwijl dit natuurlijk betrekking had op een ander resultaat.

bastiaansen-jubileum-25jaar-vroeger

Gelukkig heeft het ondernemerschap ook veel positieve invloed gehad op het gezin. Zo herinner ik me nog goed dat zij als één van de eersten hun vriendjes mee namen om op een Playstation te spelen. Niet bij ons thuis hoor, nee daar wilden we nog geen spelcomputers. Maar in de winkel op onze kinderafdeling mochten ze af en toe los gaan. Maar belangijker nog; onze kinderen hebben bijvoorbeeld ook hun mentaliteit om ergens hard voor te werken te danken aan ons ondernemerschap. Zoals ook wij dit op onze beurt weer hebben geleerd van Geert zijn ouders. En daar ben ik erg trots op. Want hard werken is het. Na heel veel restylingen en grote verbouwingen moeten we ons namelijk ook de komende jaren weer opnieuw gaan bewijzen. En daar hebben we zin in. Daarom trakteren we onszelf zo nu en dan op een leuk feestje zoals die van afgelopen zaterdag.

Ook voor jou hebben we iets leuks in petto. Iedere dag van maart hebben we namelijk een leuke actie of event gepland om ons jubileum te vieren. De hele feestkalender vind je terug op onze website: https://www.bastiaansenmodestad.nl/jubileum-feestkalender-maart

Want alles moet je vieren!