Opening seizoen

De mussen vallen deze week nog van het dak. Iedereen plant gezellig zijn laatste bbq’s op de prachtige zomeravonden die ons deze september zo verrassen. Mocht je voor een fijn feestje aankomend weekend nog op zoek zijn naar bijvoorbeeld een leuk zomers jurkje, dan kun je daarvoor nog terecht bij Miranda in onze Fashion Outlet…

Maar onze medewerkers en wij staan alweer met heel veel enthousiasme en in vol ornaat tussen de wintercollectie. En dan beseffen Geert en ik weer dat we dit niet met zijn tweeën kunnen. Ieder schakeltje in ons bedrijf is waardevol en onmisbaar.

Kim en Anne van het inkoop-team hebben bij de merken de prachtigste collecties samengesteld. Addy en Jeannette van de afdeling logistiek hebben er weer voor gezorgd dat, met hulp van vele collega’s, de collecties geprijsd en wel in de winkel hangen. Angelique van de financiele administratie heeft alle facturen verwerkt.

Visual Merchandiser Jolande heeft iedere afdeling weer fantastisch gerestyled. En Will zorgt er op haar beurt weer voor dat de winkel er altijd spic en span uit ziet. Rowan en Joyce hebben de marketing-planning voor de komende maanden klaar. Marjolein van P&O zorgt ervoor dat er op iedere afdeling een goede bezetting staat. Het hele verkoop-team is tot in de puntjes op de hoogte van de laatste trends om zo’n goed mogelijk persoonlijk advies te kunnen geven. Op de vloer loopt alles op rolletjes door de floormanagers René, Anne, Michelle en Claudia. En ook onze gastvrouwen achter de kassa, Mirjam en Karlijn, staan weer met een grote glimlach klaar om u te begroeten.

Het team maakt elkaar enthousiast met alle mooie collecties. Er worden nieuwe sets uitgekozen en men motiveert elkaar om nét een keertje iets anders te pakken dan we gewend zijn. De najaarstrends schitteren dan ook in volle glorie in de rekken: donkergroenen, bordeaux-roden, velourse stoffen, kant, bijzondere breisels, plissé rokken en accenten op de halslijn. Echt voor ieder wat wils, of je nu van chic, stoer of casual houdt!

We hebben met man en macht gewerkt om de winkel er weer tot in de puntjes uit te laten zien. We gaan met heel veel plezier dit nieuwe seizoen tegemoet!