Relax-modus aan

Een gekkenhuis! Afgelopen jaar is een opeenstapeling geweest van drukte, keuzes maken, organiseren, alle ballen in de lucht houden, tegenslagen, zorgen, hectiek en mijlpalen. Maar nu is de tijd aangebroken om standje ‘druk’ om te zetten naar de relax-modus.
Allereerst hebben we vorig weekend deze enorm drukke tijd afgesloten met een te gek feest met al onze medewerkers en hun partners. In het thema ‘guilty pleasure’ heeft iedereen enorm zijn best gedaan om er zo goed fout mogelijk uit te zien. De luipaardprint voerde de boventoon, maar ook koekiemonster-pakken, witte doorschijnende leggings en trainingsjacks waren rijkelijk vertegenwoordigd. Een ijzersterk-optreden van onze fashion-goeroe én volkszanger Roy Donders maakte de avond compleet!

Met de laatste noten van de Stylist van het Zuiden nog in ons hoofd, reisden Geert en ik af naar het party-eiland Ibiza. Twee weken lang fulltime genieten van elkaar, de omgeving en de rust. Dat is de eerste dagen nog best wel lastig, maar een flesje wijn doet wonderen. ;-)
Ik had al lang de wens om een keer naar dit eiland te vliegen, maar Geert was er eigenlijk nooit echt een voorstander van. Maar het is er superleuk. We hebben niet veel gefeest zoals dat hier misschien een beetje zou moeten. Wij hebben er een sport van gemaakt om de leukste lounge-tentjes en de hipste restaurantjes te spotten en uit te proberen.

En terwijl wij lekker op ons strandbedje lagen te genieten in de zon, werden we verrast door het mooie nieuws dat we zijn genomineerd voor een Retail Experience Award. Dit is nu al een mooie kroon op onze verbouwing. Laat staan als we deze award ook daadwerkelijk in ontvangst zouden mogen nemen.

Binnenkort ruilen we de relax-modus weer in voor de drukke inkoopperiode. Maar de komende maanden mogen we eerst nog even het nuttige met het aangename verenigen. Met de hipste modebeurzen zoals de Pitti in Florence, de Premium in Berlijn en de Modefabriek in Amsterdam op de agenda bereiden we ons voor op zomer 2018. Dus wij kunnen de espadrilles nog even aanhouden!
 

Lieve groet,

Henneke
 

Wil je ons helpen met het winnen van de Retail Experience Award, klik dan op deze link (http://poweringsustainablefashion.nl/dutch-retail-experience-awards-stem-hier/ en stem op Bastiaansen Modestad in de categorie Retail Excellence Award.