Michelle voor Bastiaansen Modestad

Michelle van de Bastiaansen Crew geeft je graag een exclusief kijkje in de wereld van Bastiaansen Modestad. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws? Volg haar dan Youtube-kanaal!

Wintertrends '17

Michelle neemt je mee achter de schermen bij de Modefabriek. Terwijl de collecties voor zomer 2017 nu langzaam binnendruppelen in de winkel, licht ze alvast de trends uit voor volgend najaar. 

Een winter vol dierenprints

Michelle neemt je mee naar de showrooms van verschillende merken tijdens een drukke inkoopdag. Ons inkoopteam is nu bezig met het samenstellen van de collecties voor winter 2017/2018.

Herrie in de modestad

Michelle geeft je een tour door onze winkel en een sneak preview van de nieuwe afdelingen. Er wordt hier de komende dagen nog flink gebouwd, geklust, gepoetst en ingericht. Michelle zorgt dat jij als eerste op de hoogte bent van alle ontwikkelingen!

Wij zijn open!

Het bouwstof is weg, alles is gepoetst en opgeruimd, en de winkel ziet er práchtig uit. Kortom: de deuren kunnen open! Michelle van de Bastiaansen Crew geeft je alvast een kleine preview van het resultaat.