Communie-dag
Jan
20
1:30 PM13:30

Communie-dag

Op zaterdag 20 januari hebben we speciaal voor alle communicantjes een communiedag in de winkel op onze Junior-afdeling. Tijdens een spetterende modeshow worden de mooiste items voor jongens en meisjes uit de collecties geshowd. Wij zorgen natuurlijk voor een lekker hapje en drankje én een super feestelijke sfeer.

De modeshows vinden plaats om 13.30 uur, 14.15 uur & 15.00 uur.

 

 

View Event →
Oct
24
to Oct 29

Young Talent Week

Ben je jong, creatief, misschien wel net afgestudeerd en heb je een eigen label opgestart? Maak je werk dat een bijzondere bijdrage kan leveren aan Bastiaansen Modestad en dat de kans moet krijgen om gezien te worden door een groot publiek? Dan willen wij je daar de gelegenheid voor bieden!

Bastiaansen Modestad nodigt, voor de derde keer, jonge ontwerpers uit om zich aan te melden voor de Young Talent Week. Hierin geven wij jou de week van dinsdag 24 t/m zondag 29 oktober een podium om je werk te presenteren en verkopen. Grijp deze kans om je naamsbekendheid en netwerk te vergroten en zie straks jouw ontwerpen tussen onze bekende merken.

Voor een sfeerimpressie van de voorgaande edities kun je hier en hier terecht.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje met een omschrijving van je merk en een impressie van je werk naar rowan@bastiaansenmodestad.nl.

View Event →