Back to All Events

VIP-avond

  • Bastiaansen Modestad 2 Brigidastraat Bavel, NB, 4854 CT Netherlands (map)

All-over bloemenprints, natuurlijke dessins, duurzame materialen, huidkleurige tinten en natuurlijke schoonheid, kortom: natuur in de breedste zin van het woord. Dat zetten we dit seizoen centraal. Daarom staat van maandag 4 april t/m zondag 17 april onze winkel in het teken van het thema ‘Be Natural’, tijdens de B-days bij Bastiaansen Modestad.

De B-Days trappen we af met een speciale VIP-avond op woensdag 6 april. Van 19.00 tot 22.00 uur nemen we je graag mee in onze beleving van dit thema. Deze avond zijn diverse externe partijen aanwezig die ons helpen het thema uit te dragen. We laten je graag kennis maken met raw-food hapjes en verfrissende sapjes, geven je de gelegenheid om even te ontspannen met een massage, en de kans om de nieuwste huidverzorgingsproducten te testen. Laat je inspireren door geselecteerde merken, win een exclusief sieraad van Melano of draag zelf ook een steentje bij en recycle je oude of versleten kleding in onze SWOP-box. En dat is nog niet alles. Natuurlijk organiseren we ook, geheel in stijl, een spectaculaire modeshow die gepresenteerd wordt door RTL4 presentator Ferry de Graaf én winnares van Holland's Next Top Model, Loiza Lamers!

Als trouwe Facebook-volger nodigen we je graag uit aanwezig te zijn op deze avond, samen met één introducé. Stuur hiervoor een mail naar rowan@bastiaansenmodestad.nl o.v.v. ‘Ja, ik kom graag naar de VIP-avond op 6 april’. Maar wees er snel bij, want vol = vol!