Ontmoet onze
Personal Shoppers

Maak kennis met onze professionals, en ontdek welke stylist het beste bij je past.

Marielle-closeup-1.jpg

Mariëlle

Met jarenlange ervaring als personal shopper daagt Mariëlle je graag uit om een stapje uit je comfort-zone te zetten. Iets uitkiezen waar je zelf niet snel naar zou pakken. Je laten zien waarom dit item jij nu juist moet aantrekken. Reken maar dat ze je zal verrassen!

 
Rene-closeup-1.jpg

René

Het vertrouwde gezicht van de heren-afdeling. Degene die alles in huis heeft om jou in een casual of juist business-look te laten stralen. Hij zorgt er altijd voor dat alles tot op het kleinste detail klopt.

 
Michelle-closeup-1.jpg

Michelle

Jong, hip en altijd op de hoogte van de laatste trends. Haar eigen stijl kenmerkt zich door een stoere verschijning met altijd een vrouwelijke touch. ‘Dress your shape, not your size’ is haar motto.

 
Diana-closeup-1.jpg

Diana

Als Floormanager van de Mrs. Daily weet Diana je te overtuigen wat jou mooi maakt. Waarom je nu juist wél of níet die leuke flare-pijp moet aantrekken. Met haar enthousiasme weet ze je altijd met een goed gevoel te laten slagen.

Sue-Anne-closeup-1.jpg

Sue-Anne

Rock & Roll, stoer en net even anders dan anders, zo herken je Sue-Anne’s stijl. Ze neemt geen blad voor haar mond en haar creativiteit zorgt voor net dat beetje extra.

Luc-closeup-1.jpg

Luc

Als floormanager van de Mr. Blue is Luc dé specialist in jeans. Voor de perfect fit ben je bij hem aan het juiste adres. Stoer gemixt met comfortabele looks zijn op zijn lijf geschreven.