Personal Shopper

Zie je door de bomen het bos niet meer? Ben je op zoek naar een bepaalde look, maar krijg je het zelf niet voor elkaar om leuke outfits samen te stellen? Ons speciaal opgeleide Personal Shopping team gaat je helpen! Lijkt het je leuk door één van hen te worden geholpen, dan kun je bellen naar
0161-431711 of op onderstaande button klikken voor het maken van een gratis afspraak.


Garderobe check

Hangt je kast vol met kleding, maar weet je niet meer zo goed hoe te combineren, wat je wellicht mist of wat nog wel of echt niet meer kan? Met Personal Shopper Mariëlle kunnen we je de oplossing bieden. Mariëlle komt bij je thuis voor een garderobe-check. Aan de hand daarvan stelt zij een plan van aanpak samen en geeft daarin o.a. aan hoe je je garderobe kunt optimaliseren met ontbrekende stuks. Ze brengt tevens je kast setmatig op orde, zal je leren te combineren en aangeven welke bruikbare items je nog kunt benutten. De garderobe-check kost €99,- en kan ingepland worden in overleg.


 

Ontmoet onze
Personal Shoppers

Maak kennis met onze professionals, en ontdek welke stylist het beste bij je past.

Marielle-closeup-1.jpg

Mariëlle

Met jarenlange ervaring als personal shopper daagt Mariëlle je graag uit om een stapje uit je comfort-zone te zetten. Iets uitkiezen waar je zelf niet snel naar zou pakken. Je laten zien waarom dit item jij nu juist moet aantrekken. Reken maar dat ze je zal verrassen!

 
Rene-closeup-1.jpg

René

Het vertrouwde gezicht van de heren-afdeling. Degene die alles in huis heeft om jou in een casual of juist business-look te laten stralen. Hij zorgt er altijd voor dat alles tot op het kleinste detail klopt.

 
Michelle-closeup-1.jpg

Michelle

Jong, hip en altijd op de hoogte van de laatste trends. Haar eigen stijl kenmerkt zich door een stoere verschijning met altijd een vrouwelijke touch. ‘Dress your shape, not your size’ is haar motto.

 
Diana-closeup-1.jpg

Diana

Als Floormanager van de Mrs. Daily weet Diana je te overtuigen wat jou mooi maakt. Waarom je nu juist wél of níet die leuke flare-pijp moet aantrekken. Met haar enthousiasme weet ze je altijd met een goed gevoel te laten slagen.

Sue-Anne-closeup-1.jpg

Sue-Anne

Rock & Roll, stoer en net even anders dan anders, zo herken je Sue-Anne’s stijl. Ze neemt geen blad voor haar mond en haar creativiteit zorgt voor net dat beetje extra.

Luc-closeup-1.jpg

Luc

Als floormanager van de Mr. Blue is Luc dé specialist in jeans. Voor de perfect fit ben je bij hem aan het juiste adres. Stoer gemixt met comfortabele looks zijn op zijn lijf geschreven.