Jij bent bijzonder voor ons

Voor Bastiaansen Modestad ben je niet zomaar iemand. Met ons loyalty programma geven we je graag een streepje voor. Het is onze manier om jou als vaste klant te bedanken. Met de Royalty Card profiteer je van de volgende van vijf voordelen:


1. Spaar voor een Modecheque

Bij elke aankoop spaar je 5% van het totaalbedrag*. Dit bedrag wordt opgespaard en één keer per seizoen opgestuurd in de vorm van een Modecheque. Deze cheque is naast ons uitgebreide kledingassortiment ook in te wisselen op onze mooie accessoires.

2. Ruilen = geld terug

Toch niet helemaal tevreden over je aankoop? Als Royalty Card-houder krijgt je het aankoopbedrag gewoon terug én vinden we gemakkelijk je aankoopbon terug in ons kassasysteem.

3. Klein vermaak is gratis

Kleding moet echt goed passen. Daarom betalen Royalty Card-houders geen verstelkosten voor klein vermaakgoed. Grotere aanpassingen zijn tegen een kleine vergoeding, waar je 50% korting op ontvangt.

4. Exclusieve koopavonden

Vaste klanten hebben een speciaal plekje in ons hart. Als de nieuwe collectie binnen is, krijgt je als Royalty Card-houder een uitnodiging voor een exclusieve koopavond.

5. Als eerste profiteren van de opruiming

Nog voor de opruiming voor het grote publiek begint, nodigen we je uit voor een speciale opruimingspremière. Lekker rustig, voordelig en met de meeste keuze.


Heb je interesse gekregen in ons Royalty programma, en wil je graag opgenomen worden in ons klantensysteem om te profiteren van de voordelen? Breng dan een bezoekje aan onze Modestad in Bavel en vraag bij de kassa naar de mogelijkheden.

 

*Je spaart niet over afgeprijsde artikelen en artikelen van Van Arendonk Schoenen.